Acasa

30 Teste de antrenament pentru Evaluarea Națională- Limba și literatura română clasa a VIII-a
Prezenta lucrare se adresează elevilor de clasa a VIII-a, care vor susţine examenul de Evaluare Naţională, spre întâmpinarea unor eventuale dificultăți în exersarea subiectelor propriu-zise. Concepută în concordanţă cu programa pentru examen în vigoare, lucrarea cuprinde 30 de teste de antrenament, structurate în conformitate cu modelul publicat de către Ministerul Educaţiei.
33,00 lei
Virtutea răbdării
O persoană răbdătoare observă ce este mai bun în fiecare om. Răbdarea este esențială pentru dezvoltarea voinței, străduinței și perseverenței! Răbdarea este o virtute care se poate cultiva. Această carte frumos ilustrată conține cincisprezece povestioare care subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. Să o exersăm, citindu-le despre ea copiilor noștri!
Virtutea răbdării face parte dintr-o colecție de patru titluri care abordează cele patru virtuți: răbdarea, chibzuința, ascultarea și străduința.
18,00 lei
Virtutea chibzuinței
Vorbele și faptele trebuie bine gândite înainte de a fi puse în practică! Dobândind chibzuință, devenim mai înțelepți. Chibzuința este o virtute care se poate cultiva. Această carte frumos ilustrată conține cincisprezece povestioare care subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. Să o exersăm, citindu-le despre ea copiilor noștri!

Virtutea chibzuinței face parte dintr-o colecție de patru titluri care abordează cele patru virtuți: răbdarea, chibzuința, ascultarea și străduința.
18,00 lei
Casă, dulce casă
Nina este un melcușor care și-a pierdut recent căsuța după ce s-a accidentat în timpul unei curse. Temându-se de iarna friguroasă, ea cere ajutorul prietenilor. Oare o va primi vreunul dintre ei? Citește-i copilului tău această carte amuzantă și foarte frumos ilustrată, din care va învăța despre ospitalitate!
18,00 lei
Ghiveciul lui Peng
A fost odată ca niciodată un băiețel pe nume Peng căruia îi plăcea să aibă grijă de plante și flori. Într-o zi, un mare împărat cheamă toți copiii din țară și le dă o provocare pentru a-și alege un moștenitor.
Oare cine se va folosi de minciună și cine va fi cinstit?
18,00 lei
Știința ne învață despre... Vreme
Ce porți astăzi? Doar uitându-te la ceea ce poartă oamenii, poți ghici dacă este cald sau frig, nu-i așa? Când vorbim despre căldură și frig, ne referim la temperatură, care se schimbă foarte mult în funcție de zona în care ne aflăm și în funcție de anotimpul anului. Cantitatea de ploaie care se înregistrează în timpul anului și vânturile care bat se schimbă, de asemenea, foarte mult. Vremea este atât de importantă pentru noi, încât poate că ai vrea să știi cum funcționează, nu-i așa?
18,00 lei
Știința ne învață despre... Ocean
Mările și oceanele acoperă o suprafață atât de mare a planetei noastre, încât, când este văzut dintr-o navă spațială, Pământul pare albastru. Și dacă arunci o privire, sub apă vei vedea creste, deșerturi, adâncurile oceanului, unde doar monștrii marini pot trăi, și vei vedea apele de mică adâncime de la țărm pline de viață. Oceanul se află întotdeauna în mișcare, datorită valurilor, mareelor și curenților oceanici. Nu-i așa că vrei să arunci o privire?
18,00 lei
Crăciunul în Marele Arbore
Se apropie Crăciunul, iar în Marele Arbore se fac pregătiri la toate etajele! Dar unde s-a dus Veva, mica veveriță? Este oare cu prietena sa, porumbița Zaza? Sau este la iepurele Narcis? Ajută-l pe tata-veveriță să o caute!
O carte frumoasă cu clape sub care vei descoperi toate surprizele din Marele Arbore! 
99,00 lei
Clubul de vacanță - 10 preocupări literare - Seria I - clasa a V-a
Zece prieteni, vă provoacă la o incursiune fascinantă în vacanţă, în lumea plină de fantezie a literaturii! 
Rȃnd pe rȃnd, membrii Clubului de vacanță vă vor lansa cȃte o provocare literară pe diverse teme, în urma căreia veţi descoperi lumi noi, veţi învăţa lucruri extraordinare, veţi intra în pielea fiecărui personaj și veţi trăi la unison cu aceștia întȃmplările în care ei sunt protagoniști. Vă veţi bucura de emoţia transmisă de literatură, veţi observa că învăţarea poate fi facilă și atractivă, atunci cȃnd trezește interes și pasiune.
Vă invităm alături de noi în aventura cunoașterii literare! Ȋmpreună, vom avea o vacanţă inedită în care vom împleti armonios ceea ce este util și ceea ce este plăcut!
15,00 lei
Clubul de vacanță - 10 destinații literare - Seria a II-a - clasa a VI-a
Zece prieteni vă provoacă la o călătorie de vacanţă, pentru a descoperi universul literar al lumii. Ȋmpreună veţi descoperi 10 scriitori talentați, 10 stiluri literare inedite, personaje care vă vor stȃrni curiozitatea și alături de care veţi trăi aventuri interesante, misterioase, dar și emoţii nedescoperite încă!

Rȃnd pe rȃnd, membrii Clubului de vacanță vă vor invita la o călătorie literară în diverse ţări ale lumii, unde cȃte un scriitor reprezentativ vă conduce în universul literar creat de el. Aici veţi afla lucruri noi și antrenante, veţi cunoaște personaje fascinante, veţi descoperi amprenta fiecărui scriitor asupra universului descris și veţi lua contact cu diversitatea literară. Cu certitudine, fiecare “destinaţie literară” atinsă va îmbogăţi universul cognitiv și afectiv!

Vă invităm, alături de noi în călătoria cunoașterii literare! Ȋmpreună, vom avea o vacanţă plină de emoţie și de trăiri inedite, în care mintea și sufletul nostru vor avea cea mai bogată hrană!
15,00 lei
Clubul de vacanță - 10 cărți de nota 10 - Seria a III-a - clasa a VII-a
Clubul de vacanță revine pentru cititorii săi cu noi opțiuni pentru lectură alături de cei zece prieteni ai verii.
Să descoperim lumi paralele, temerarii unor tărâmuri fictive, îmbrățișând aventura, prietenia, călătoria, iubirea, parcursul existențial în plenitudinea sa! Pășind în locuri speciale, întruchipând vieți similare sau chiar distincte de contingent, veți deveni voi înșivă protagoniștii unor momente de neuitat, care vă vor cuceri total sufletul și mintea, purtându-vă spre succesul devenirii.
Pentru voi, adolescenții de azi, cartea rămâne un simbol al puterii interioare, o alegere pentru valoarea umană a înțelepciunii, pentru că LECTURA este ceea ce ne definește, ne distinge și ne particularizează.
Fii tu OMUL VALOROS DE MÂINE, îmbrățișează CĂRȚILE și iubește ceea ce poți să devii prin LECTURĂ!
15,00 lei
-25%
Set 2 de premiere - Clasa a III-a
Setul conține:
În caruselul vacanței -Fișe interdisciplinare clasa a III-a - Lecturi atractive și accesibile, exerciții captivante, glume, jocuri și curiozități. Avizat MEN.
O lume minunată- lecturi de vacanță clasa a III-a
La alegere o carte din Colecția pentru copii Charles Dickens, în limita stocului disponibil
Oliver Twist - povestea unui băiețel sărac născut într-un orfelinat și ajuns într-un azil de muncă. Lucrul de care Oliver are cu adevărat nevoie este o familie. Dar oare o bandă de hoți, răpitori și criminali poate fi numită "familie"?
sau
David Copperfield - celebra poveste a lui Dickens despre viața lui David care întâmpină multe greutăți după decesul tatălui și singurele finaluri fericite se află în cărțile pe care le citește.
La fiecare set se oferă CADOU pachetul pentru premiere: diplomă, agendă, tocă și mapă de premiere. 
30,00 lei
40,00 lei
Zânele ne povestesc despre... Recunoștință
Din povestea Zânei Rahela aflăm despre recunoștință, adică despre a mulțumi pentru lucrurile bune din jurul nostru, chiar dacă acestea par lipsite de importanță. Recunoștința ne ajută să fim mai fericiți și să ne înțelegem mai bine cu ceilalți. Este asociată cu tot ce este pozitiv, cu a obține cele mai bune rezultate în orice situație.
25,00 lei
Zânele ne povestesc despre... Generozitate
Zâna din poveste nu dorește să împartă cu nimeni mărul ei din grădină deoarece se teme că nu va mai rodi. Abia când rămâne singură își dă seama cât de mult a greșit. Ea înțelege că generozitatea aduce mai multă fericire.
25,00 lei
Ce ar fi dacă...?
Ce ar fi dacă… un monstru ar ieși din dulapul meu? Ce ar fi dacă… podeaua mea se va transforma în nisip mișcător și îmi va scufunda patul?
Pentru Iza „Ce ar fi dacă...?” reprezintă niște cuvinte mici care provoacă îngrijorări mari și duc la sentimente de neliniște. Oare pot fi folosite și pentru ceva mai distractiv?
Împărtășește mirarea și entuziasmul lui Issy, în timp ce mama ei îi arată că această întrebare poate duce la aventuri imaginative. 
Până la urmă, ce ar fi dacă... pomii ar avea brioșe în loc de frunze? sau ce ar fi dacă... norii are avea culoarea violet, portocaliu și verde?
Să le arătăm copiilor că putem schimba felul în care ne simțim pur și simplu schimbând modul în care alegem să gândim.
Copiii, părinții, profesorii și terapeuții vor găsi metode de a gestiona anxietatea și de a deschide conversații despre îngrijorare în această poveste jucăușă. În plus, copiii vor adora aventurile imaginative pe care le pot crea prin întrebarea  „Ce-ar fi dacă…?”


25,00 lei
Biologie clasa a V-a -Manual 2022
Câștigat la licitația Ministerului Educației
Autori: Iuliana-Alina Sprîncenea, Florina-Claudia Ghițulescu
 
30,00 lei
Maria învață...
La începutul semestrului, în clasa Mariei sosește o nouă colegă. Numele ei este Finda și a venit din Africa. Împreună, cele două prietene învață lucruri noi despre locurile de origine ale fiecăreia. Finda vorbește o altă limbă, poartă haine colorate, are părul împletit și joacă Awale...
La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.
65,00 lei
Maria își imaginează...
Salut! Numele meu este Maria. Am părul cârlionțat și îmi place să-mi imaginez că... îmbrățisez lumea întreagă și că sunt acrobat la circ. Îmi imaginez că pepenele pe care-l mănânc este o felie de lună, că pot să ating cerul cu vârful degetelor de la picioare și că sunt marinar pe o corabie foarte veche. Îmi imaginez că zbor împreună cu un elefant...
Cartea tratează subiectul imaginației nelimitate a copiilor. Încurajează imaginația și creativitatea. La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.


65,00 lei