30 Teste de antrenament pentru Evaluarea Națională- Limba și literatura română clasa a VIII-a
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

30 Teste de antrenament pentru Evaluarea Națională- Limba și literatura română clasa a VIII-a

Prezenta lucrare se adresează elevilor de clasa a VIII-a, care vor susţine examenul de Evaluare Naţională, spre întâmpinarea unor eventuale dificultăți în exersarea subiectelor propriu-zise. Concepută în concordanţă cu programa pentru examen în vigoare, lucrarea cuprinde 30 de teste de antrenament, structurate în conformitate cu modelul publicat de către Ministerul Educaţiei.

21,25 lei (inclusiv TVA) 25,00 lei -15% 21,25 lei (fara TVA)
Cu TVA
Descriere 30 Teste de antrenament pentru Evaluarea Națională- Limba și literatura română clasa a VIII-a

Prezenta lucrare se adresează elevilor de clasa a VIII-a, care vor susţine examenul de Evaluare Naţională, spre întâmpinarea unor eventuale dificultăți în exersarea subiectelor propriu-zise. Concepută în concordanţă cu programa pentru examen în vigoare, lucrarea cuprinde 30 de teste de antrenament, structurate în conformitate cu modelul publicat de către Ministerul Educaţiei.

Itemii creaţi pentru fiecare subiect sunt diverși, cuprinzând cȃt mai mult din cerinţele posibile pentru proba scrisă la Limba și literatura romȃnă. Textele literare propuse în modele aparţin liricului, epicului și dramaticului, fiind de interes pentru elevii de clasa a VIII-a, potrivit particularităţilor de vȃrstă ale acestora.

Fiecare dintre cele 30 de teste de antrenament este urmat de un barem detaliat și conceput conform modelului oferit de către Ministerul Educației, astfel încȃt elevul să poată realiza autoevaluarea eficientă și corectă. De asemenea, lucrarea cuprinde și o parte introductivă, cu recomandări generale privind abordarea subiectelor de Limba și literatura romȃnă.

Detalii
Comentarii (0)