Gloria Veselia și Ursulețul Cipi
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-50%

Gloria Veselia și Ursulețul Cipi

Gloria Veselia și Ursulețul Cipi este o carte „cu personaje adevărate și înaripate“. Oglindite în ilustrații coborâte din bagheta magică a vreunei zâne, întâmplările fascinante îi vor amuza pe cei mici și pe cei mari deopotrivă. 

Gloria Veselia, eroina jocului-vis pe care vi-l propunem, este „o fetiță delicată și un pic roșcată“. În universul fermecat al imaginației, ea are o cheiță invizibilă pe care o răsucește pentru ca Ursulețul Cipi, singurul ursuleț vorbitor, să spună o poveste cu pești zburători și pinguini dansatori, cu acadele-curcubeu, turtă dulce în formă de inimă și napolitane cu mustăți și pisicuțe.

„Topitoare de suflet și inimioare“, Gloria Veselia ne îndeamnă să revenim la inocență, să credem că îngerii există și putem să vorbim cu ei, să ne colorăm viețile cu fericire pentru ca totul să fie posibil.

24,00 lei (inclusiv TVA) 48,00 lei -50% 24,00 lei (fara TVA)
Cu TVA
Descriere Gloria Veselia și Ursulețul Cipi

Dan Mircea Cipariu ne dăruiește o carte genială care captează esența copilăriei. O carte despre descoperirea de sine și despre prietenie, pe care să le-o citim cu inima celor mici și să le-o recitim iar și iar. Gloria Veselia și Ursulețul Cipi este, mai presus de toate, o declarație de dragoste care „vestește Lumii o poveste“: Poveste! Ascultare! Poveste! Deșteptare!

3-8 ani

Dimensiune 230 x 230 mm

36 pagini

Coperta cartonata

Detalii
978-606-36-2232-8
Numar de pagini
36
Format
230x230 mm
Comentarii (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: