Istorie. Subiecte rezolvate pentru pregătirea candidaților care susțin examenul de Bacalaureat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Istorie. Subiecte rezolvate pentru pregătirea candidaților care susțin examenul de Bacalaureat

Prezenta lucrare, care își propune să fie un instrument de lucru accesibil și util, se adresează în primul rând, elevilor din clasa a XII-a, dar și cadrelor didactice. Ea a fost astfel concepută încât să sprijine pregătirea candidaților care susțin proba scrisă la istorie, în cadrul examenului de Bacalaureat.

În vederea elaborării itemilor pentru cele 36 de teste propuse, care au fost elaborate după modelul propus de Ministerul Educației pentru examenul de Bacalaureat din 2023 și al subiectelor extrase la sesiunile examenului de Bacalaureat din 2022, au fost consultate toate cele 7 manuale de istorie pentru clasa a XII-a, care sunt avizate de către Ministerul Educației.

Pentru fiecare dintre cele 9 teme prevăzute în programa aprobată pentru examenul de Bacalaureat, au fost concepute câte 4 teste, care asigură parcurgerea ritmică a conținuturilor. Pentru fiecare dintre 36 de teste propuse a fost prevăzut baremul de evaluare și de notare și a fost prezentată câte o variantă de rezolvare.

Itemii din cadul testelor propuse pentru fiecare temă din prograna de examen pot fi asamblați în teste, de către fiecare profesor, la clasă, în funcție de nivelul de pregătire a elevilor si de materia parcursă.

40,80 lei (inclusiv TVA) 48,00 lei -15% 40,80 lei (fara TVA)
Cu TVA
Descriere Istorie. Subiecte rezolvate pentru pregătirea candidaților care susțin examenul de Bacalaureat

Autor: Daniel Mălăelea

36 de teste elaborate după modelul propus de Ministerul Educației pentru examenul de Bacalaureat din 2023.

Detalii
978-606-36-2063-8
Numar de pagini
224
Format
A4
Comentarii (0)