• Seria Să călătorim în alte țări. Minienciclopedii pentru copii
  • Seria Să călătorim în alte țări. Minienciclopedii pentru copii
  • Seria Să călătorim în alte țări. Minienciclopedii pentru copii
  • Seria Să călătorim în alte țări. Minienciclopedii pentru copii
  • Seria Să călătorim în alte țări. Minienciclopedii pentru copii
chevron_left chevron_right

Seria Să călătorim în alte țări. Minienciclopedii pentru copii

Seria conține 4 titluri cu povești ilustrate:

1,2,3 și-am ajuns în Brazilia – Panglicile din Bonfim - Martin se pomenește în mijlocul unui haos uriaș care-l implică pe dragonul lui și pe pisica Fichu, dar mai ales pe oaspetele care are urgent nevoie de ajutor. Mulțumită jurnalului de călătorie al bunicului său, descoperă că pasărea exotică este pe cale de dispariție, iar misiunea lor e să o ducă înapoi cât mai repede. Fără întârziere, Martin pornește într-o aventură în Brazilia. Însă când ajung în Brazilia, ceva neașteptat se întâmplă, și ei trebuie să călătorească prin toată țară, din Rio de Janeiro până la Bahia, Belem și Pădurea Amazoniană... fiind pe urmele unui fugar, aventura lor îi poartă prin peșteri, dune de nisip și cascade.

1,2,3 și-am ajuns în China – Floarea sacră - După ce descifrează codurile secrete, Martin pleacă în China, unde este primit într-un mod neașteptat. Într-un plic roșu, misterios, el găsește indiciile care-l conduc pe drumul către floarea sacră și îl ajută să îndeplinească sarcina primită. Martin explorează țara strămoșilor dragonilor pornind într-o aventură care-l poartă prin Beijing, Xi’an, la Marele Zid Chinezesc, prin țara urșilor panda uriași, pe la trecătorile de pe fluviul Yangtze, pe la Muntele Sacru și la alte destinații magice.

1,2,3 și-am ajuns în Egipt – Ochiul lui Horus - Un oaspete neașteptat se strecoară în camera lui Martin. Poate că a venit să-i spună că trebuie să călătorească pe tărâmurile enigmatice ale faraonilor: Egipt! Martin scoate cu mare grijă lănțișorul magic din cutia lui specială, rostește coordonatele călătoriei și ajunge la destinație, unde trebuie să descifreze semnificația hieroglifelor de pe talismanul norocos care îl protejează de când era mic. Împreună cu dragonul său, scapă de pericolele furtunilor de nisip și explorează regiunea piramidelor: Cairo, Luxor, Abu Simbel, Aswan. Călătorește pe Nil, într-o aventură în care întâlnește mulți oameni și face descoperiri extraordinare.

1,2,3 și-am ajuns în Mexic – Jaguarul protector - Întâlnirea cu un animal misterios și puternic trezește în Martin niște sentimente pe care nu le-a mai simțit niciodată și îl încurajează să descopere mai multe.Un indiciu din jurnalul de călătorie al bunicului său îl ghidează către Tărâmul Zeilor și îl duce într-o călătorie neașteptată; lănțișorul magic îl duce în Mexic! Pe tărâmul aztecilor și al mayașilor străvechi, Martin întâlnește oameni surprinzători și are parte de aventuri în locuri sacre, piramide, păduri tropicale, unde găsește comori din trecut și din prezent. Ajunge la Teotihuacán, Ciudad de México, Guadalajara, Puebla și Cancún. Descoperă o țară magică și indicii care scot la iveală animalul său protector.

75,00 lei (inclusiv TVA) 75,00 lei (fara TVA)
Cu TVA
Descriere Seria Să călătorim în alte țări. Minienciclopedii pentru copii

Autori: Falcón Maldonado, Marta Fabrega

5-12 ani

36 pagini color 

220 x 220 mm

broșate

Detalii
Format
36
220x220
Comentarii (0)
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: