Ajută-ți copilul să înțeleagă!

Când părinții mei au uitat să mai fie prieteni
Părinții mei erau prieteni și eu eram fericită. Făceam totul împreună.
Apoi lucrurile au început să se schimbe. Păreau mai mereu triști și, când vorbeau, o făceau doar ca să se certe. Credeam că eu sunt de vină pentru certurile lor... dar acum știu că se înțeleg mai bine dacă locuiesc separat. Orice ar fi, tata și mama vor rămâne pentru totdeauna părinții mei... și, mai important... mă  vor iubi mereu.
25,00 lei
Când m-am pierdut
Când m-am pierdut prezintă povestea unei fetițe care se pierde într-o mulțime de necunoscuți. Ochii îi lăcrimează și este foarte speriată. Dar, din fericire, o găsește un polițist care o ajută să-și găsească părinții.
Povestea încurajează copiii și părinții să stabilească împreună un loc de întâlnire sigur ori de câte ori se află într-un spațiu public aglomerat.
25,00 lei
Culorile curcubeului
Curcubeul are multe culori. Fiecare culoare este diferită.
Oamenii sunt asemenea culorilor, pentru că fiecare dintre noi este diferit. Forma ochilor, culoarea pielii și chiar felurile de mâncare preferate ne deosebesc. Dar, când vine vorba despre cele mai importante aspecte, suntem toți aproape la fel. Toți avem emoții, gânduri, speranțe și visuri. Zâmbim când suntem fericiți și plângem când suntem triști.
Când oamenii din jurul lumii se adună laolaltă, creează o priveliște la fel de frumoasă precum cea a curcubeului. Pentru că suntem oameni, ar trebui să ne bucurăm de diferențele noastre.
Așa că, să ne-adunăm și să facem un curcubeu!
25,00 lei
Amintiri
Ne naștem, trăim și murim. Același lucru se întâmplă și cu animalele de companie.

Amintirile ne prezintă bucuria și împlinirea pe care le simțim atunci când avem un animal de companie. Apoi, ne arată impactul pe care pierderea acestuia îl are asupra familiei, punând accent pe sentimentele trăite de copii. Moartea unui animal de companie este, de obicei, primul astfel de eveniment tragic din viața copiilor. Sunt copleșiți de suferință și trăiesc multe sentimente pe care nu și le pot explica.

Amintirile încurajează copiii să treacă peste aceste suferințe, prin explorarea sentimentelor de tristețe și pierdere, dar și cu ajutorul amintirilor frumoase.
25,00 lei