Bloky învață valorile

Îmi place așa cum sunt! - Despre încrederea în sine
În întreaga junglă animalele au fost surprinse de noul pui de gorilă, care s-a născut cu blana foarte, foarte deschisă la culoare...
Bloky află care sunt avantajele și dezavantajele de a fi diferit. Își dorește să se joace și să se distreze cu toţi ceilalţi, însă va trebui să facă faţă multor glume și tachinări.
Puiul de gorilă întâlnește doi prieteni noi, cu care pleacă într-o mare aventură, aventura de a descoperi faptul că fiecare dintre noi este unic și special. Va fi fantastic!
25,00 lei
E minunat să te implici! - Despre implicarea în comunitate
Dacă prietenii tăi cei mai buni vin la tine de ziua ta de naștere și îţi spun: „Avem o surpriză pentru tine!” pregătește-te, orice se poate întâmpla...
Puiul de gorilă Bloky trece exact prin această experienţă la o petrecere grozavă, plină de lucruri interesante și... surprize!
Ai grijă! Pentru că prăjiturile și dulciurile pot cauza dureri de stomac.
Orice zi poate fi minunată, poate reprezenta o călătorie plină de prieteni și solidaritate, fapt care ne face să fim fericiţi atunci când dăruim, la fel de mult ca atunci când primim ceva. Iar acest lucru ne face să fim adevăraţi prieteni!
25,00 lei
O echipă grozavă - Contează să ne implicăm!
O după-amiază plictisitoare poate să ne aducă multe surprize. Ceea ce pare a fi un oarecare joc se poate transforma într-o „misiune urgentă”.
Exact asta au păţit Bloky și prietenii săi, care trebuie acum să-și unească forţele și să uite de diferenţele dintre ei: picioare, blană, dungi, coarne, stări de spirit... pozitive sau negative. Sunt nevoiţi să formeze o echipă. Este singura cale prin care vor reuși să treacă de această misiune „pe viaţă și pe moarte” pe care tocmai au primit-o.
Credeţi că se vor descurca?
Deschideţi cartea și alăturaţi-vă aventurii: intraţi în minunata echipă unde fiecare contează și toată lumea este binevenită!
25,00 lei
Mă crezi pe cuvânt? - De ce să spui întotdeauna adevărul
O aventură secretă poate fi foarte interesantă, dar și periculoasă...
Oare s-a gândit Bloky la asta când a decis să se distanţeze de grup fără să spună nimănui? A pornit curajos în cea mai mare aventură a vieţii sale, ca să ajungă acolo unde întotdeauna a visat că va ajunge. Nu a fost ușor, căci a trebuit să treacă de păduri, junglă și savană, fără să se folosească de nimic altceva, în afară de curajul și voinţa de a înfrunta fel și fel de pericole...
O „descoperire magică” a schimbat cursul călătoriei și norocul puiului de gorilă, care a înţeles marea importanţă a adevărului și, mai presus de toate, a apărării acestuia.
25,00 lei