Cărți de Paște

-25%
Se caută urgent Iepuraș de Paște!
Anul acesta Iepurașul de Paște vrea să meargă într-o vacanță la schi dar festivalul de Paște nu trebuie anulat! Pentru ca toate ouăle colorate să fie pregătite la timp, el pornește repede să își găsească un înlocuitor. Din păcate, nu toate animalele au calitățile necesare: elefantul este mult prea stângaci când are de-a face cu ouăle fragile, leneșul se ascunde prea încet iar maimuțele sunt puse pe șotii. Chiar nu există nimeni care să îl poată înlocui?
16,50 lei
22,00 lei
-25%
Timmi și ascunzătorile
Timmi este un iepuraș foarte drăgălaș care poate sări ca nimeni altul! Dacă n-ar fi o problemă... 
...întotdeauna ascunde obiecte! Cu cele mai bune intenții, bineînțeles!
Uneori, acest lucru poate fi bun. De exemplu atunci când Timmi ascunde sfecla roșie, care nu-i place niciunui copil iepure, iar Doamna Șoarece și cei șapte copii ai săi o găsesc și cu greu le vine să creadă norocul.
Alteori asta duce la tot felul de încurcături. La grădinița iepurașilor, de exemplu. Toți copiii iepuri pictează ouă pentru a împodobi copacii și tufișurile. Lui Timmi îi plac atât de mult, încât le ascunde - pufff! - pentru a fi găsite de copii și a se bucura de ele. 
Ceilalți iepurași nu cred ca este atât de grozav. Dar, cand aceștia văd cat de mult se distrează copiii găsind ouăle, decid să facă o tradiție din ascunderea lor. 
16,50 lei
22,00 lei
-25%
Păzea, vin găinile de Paște!
Otillie este supărată! Ea și celelalte găini muncesc tot anul și depun ou după ou, dar numai iepurașii de Paște primesc toate mulțumirile. Acest lucru nu poate continua așa! Fie au voie să picteze și să ascundă ouăle de Paște anul aceste, fie găinile vor face grevă. Se vor implica iepurii – sau Paștele trebuie anulat?
Povestea amuzantă și ilustrațiile minunate fac din această carte cadoul perfect de Paște pentru copii.

16,50 lei
22,00 lei