Colecția pentru copii Charles Dickens

-15%
Oliver Twist
Oliver Twist este un băieţel sărac. Sărac a fost, sărac va fi pentru totdeauna. Dacă te-ai născut într-un orfelinat şi apoi ai ajuns într-un azil de muncă, probabil vei fi întotdeauna tratat ca un gunoi. Oliver însă nu-şi doreşte o viaţă de rob, în care să sufere continuu de foame, aşa că în scurtă vreme va afla că nu e niciodată înţelept să ceri să ţi se dea o porţie în plus.Lucrul de care Oliver are cu adevărat nevoie este o familie. Dar oare o bandă de hoţi, răpitori şi criminali poate fi numită „familie“?
12,75 lei
15,00 lei
-15%
Vechiul magazin de antichități
Nell şi bunicul ei s-au mulţumit dintotdeauna cu viaţa lor simplă. Însă atunci când banii lor încep să se împuţineze, cei doi sunt alungaţi din iubitul lor magazin, începând o viaţă de pribegie. Săraci şi flămânzi, fără niciun ajutor din partea celor din jur – oare cum vor reuşi ei să se descurce?
12,75 lei
15,00 lei
-15%
Poveste de Crăciun
Inima lui Scrooge este mai rece decât zăpada. Este mai bogat decât cele mai multe bănci din Anglia şi mai zgârcit decât… oricine. Însă în momentul în care trei fantome înfricoşătoare îşi fac apariţia în dormitorul lui, luându-l în tot atâtea călătorii prin timp, lui Scrooge nu îi ia prea mult să-şi dea seama că a avea o inimă rece nu este cool. Oare va reuşi să-şi schimbe firea înainte de a fi prea târziu?
12,75 lei
15,00 lei
-15%
David Copperfield
Viaţa lui David nu este uşoară. Tatăl lui a murit, iar mama sa urmează să se mărite cu cel mai meschin om din ţară. În plus, atunci când este trimis la şcoală, David descoperă că elevii sunt pedepsiţi cu cruzime greu de imaginat. Este limpede că mai rău de atât nu se poate!

Singurele finaluri fericite se află în paginile cărților pe care David le citește cu pasiune. Oare va reuși el să rescrie finalul propriei sale vieți, astfel încât acesta să fie unul fericit?
12,75 lei
15,00 lei
-15%
Marile speranțe
Pip este un baiat obișnuit. Părinții i-au murit, iar acum locuiește cu sora lui cea mereu pusă pe scandal. La un moment dat, în Ajunul Crăciunului, Pip întâlnește un infractor evadat. Ceva cât se poate de obișnuit…
Iar lucrurile devin tot mai stranii când un străin misterios începe să-i trimită sume importante de bani. Desigur, lui Pip îi face plăcere luxul în care a început să se scalde, însă va afla el vreodată cine îi acoperă cheltuielile şi ce îşi va dori în schimb misteriosul lui binefăcător?
12,75 lei
15,00 lei
-15%
Colecția pentru copii Charles Dickens
Colecția pentru copii Charles Dikens cuprinde 5 titluri:
Poveste de Crăciun
Oliver Twist
Vechiul magazin de antichități
David Copperfield
Marile speranțe
63,75 lei
75,00 lei