Despre noi

Editura Ars Libri este o editură de prestigiu, înființată în anul 2007.

A câștigat încrederea publicului prin seriozitate, materialele editoriale apărute sub egida sa impunându-se prin înalte standarde de calitate, atât în ceea ce privește conținutul științific, cât și prezentarea grafică.

Dotarea cu tipografie proprie oferă un plus de valoare acesteia, evidențiat în calitate și promptitudine, care oferă clienților satisfacție și fidelitate pentru Ars Libri.

Gama de carte editată este diversificată, de la carte școlară până la carte universitară.

Este lider de piață în materiale educaționale, cu grad ridicat de eficacitate și aplicabilitate, adaptate la curriculum-ul școlar actual și la cerințele societății contemporane.

Un mare succes pe piață îl au colecțiile: Copilul expert, Caruselul cunoașterii, Evaluare, Practici în educație, Consiliere școlară, Povești educative, Enciclopedia, Dicționarele Ars Libri.

Are un portofoliu bogat de auxiliare didactice, de aproape 300 de titluri, avizate de M.E.C.S. (caiete de lucru pentru preșcolari și școlari, culegeri, dicționare, reviste), literatură pentru copii (proză și poezie), manuale și materiale didactice necesare desfășurării activității cadrelor didactice la clasă (planșe didactice, ghiduri, jocuri didactice, reviste).

Toate auxiliarele didactice apărute sub sigla Ars Libri sunt gândite din trei perspective: cea a elevului, cea a cadrului didactic și cea a părintelui.

Abordarea conținutului științific este realizată pluri-, intra-, inter- și transdisciplinar, având la bază programele în vigoare.

Ars Libri este participantă la manifestările expoziționale naționale și locale, precum și la prezentările de carte.

Profesionalismul și experiența colectivelor de autori și a referenților științifici, rigurozitatea și dăruirea celor implicați în editarea lucrărilor, fac ca munca desfășurată aici să devină o artă, arta cărții.

Va invităm să descoperiți arta cărții la Ars Libri!