Set 4 de premiere - Clasa I
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Set 4 de premiere - Clasa I

Setul conține: 

În caruselul vacanței - Fișe interdisciplinare clasa I - Activitațile distractive de la sfârșitul carților au ca scop fixarea informațiilor și le oferă copiilor șansa de a-și testa cunoștințele pe care tocmai le-au dobândit. Cartea include și un ghid al parinților, care este de folos tuturor!

Hai că poți, Colver! - Este timpul ca omizile sa devină fluturi frumoși, dar Clover este îngrijorata de această schimbare și ar vrea sa ramâna mereu omidă. Va înțelege ea ca marea schimbare poate și și amuzantă? Va reuși fluturele Basil să o convingă că schimbarea nu este înspaimântatoare? O poveste înalțătoare care îi învață pe micuți că marile schimbări pot fi amuzante!

La alegere o carte din colecția Povești bilingve, în limita stocului disponibil

Goldilocks -Bucle Aurii sau The Ugly Duckling - Rățușca cea urâtă

Poveștile clasice sccrise în două limbi oferă micilor cititori un mod distractiv de a învăța să recunoască cuvinte în ambele limbi. Textul este ușor de urmărit și ilustrațiile încântătoare dau naștere unei cărți minunate, care să facă parte din biblioteca de acasă sau de la școală.

La fiecare set se oferă CADOU pachetul pentru premiere: carte de lecturi - O lume minunată (lecturi de vacanță)-clasa I, diplomă, medalie, tocă și mapă de premiere. 

55,25 lei (inclusiv TVA) 65,00 lei -15% 55,25 lei (fara TVA)
Cu TVA
Descriere Set 4 de premiere - Clasa I

La alegere o carte din colecția Povești Bilingle

Cadou

Detalii
Comentarii (0)