Paffi

Paffi - puiul de dragon aducător de noroc
Leon și Maria au rămas singuri acasă. Dintr-o dată, cineva bate la ușă. Celor doi nu le vine să creadă cine stă în fața ușii lor: un pui de dragon verde!
Puiul de dragon le cere ajutorul. Oare ar trebui să-l primească în casă? Ce vor spune mama și tata?
Leon și Maria pornesc într-o aventură dragonesc de uimitoare!
30,00 lei
Paffi. Puiul de dragon la școală
Este ziua în care copiii își duc animăluțele de pluș la școală. Așa că, Maria aduce la școală cel mai îndrăgit animăluț al ei: puiul de dragon Paffi. El promite că se va comporta cumsecade și că va fi tăcut. Nimeni nu trebuie să știe că nu este de fapt un animăluț din pluș. Totuși, un coleg din clasa Mariei este invidios și vrea să o oblige pe Maria să i-l dea pe Paffi în schimbul unui ursuleț polar.
Paffi trebuie să fie dragonesc de rapid și să o ajute pe Maria!
30,00 lei
Paffi - puiul de dragon la Festivalul Zmeielor
Să înălțăm zmeul!
Maria, Leon și puiul lor de dragon norocos, Paffi, vor să meargă la Festivalul Zmeielor. Împreună construiesc un zmeu pe care vor să-l înalțe pe Dealul Dragonului. Paffi și-ar dori și el să zboare. La festival apare o fetiță care râde de zmeul familiei Engel, dar vântul îi suflă zmeul ei mare și îl pierde.
Acum Paffi trebuie să intervină!
30,00 lei
Paffi - puiul de dragon și pisoiul
Leon și Maria au grijă în weekend de pisoiul Theo. Imediat, pisoiul devine centrul atenției, fapt care nu-i place lui Paffi. Apoi, pisoiul distruge peștera lui Paffi. Ce bine dacă n-ar mai fi pisoiul!
Când Theo se află în pericol din cauza unei furtuni, Paffi se răzgândește și îi sare-n ajutor. Vor fi sau nu prieteni în cele din urmă?
30,00 lei