Povești Educative

-30%
Virtutea răbdării
O persoană răbdătoare observă ce este mai bun în fiecare om. Răbdarea este esențială pentru dezvoltarea voinței, străduinței și perseverenței! Răbdarea este o virtute care se poate cultiva. Această carte frumos ilustrată conține cincisprezece povestioare care subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. Să o exersăm, citindu-le despre ea copiilor noștri!
Virtutea răbdării face parte dintr-o colecție de patru titluri care abordează cele patru virtuți: răbdarea, chibzuința, ascultarea și străduința.
12,60 lei
18,00 lei
-30%
Virtutea chibzuinței
Vorbele și faptele trebuie bine gândite înainte de a fi puse în practică! Dobândind chibzuință, devenim mai înțelepți. Chibzuința este o virtute care se poate cultiva. Această carte frumos ilustrată conține cincisprezece povestioare care subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. Să o exersăm, citindu-le despre ea copiilor noștri!
Virtutea chibzuinței face parte dintr-o colecție de patru titluri care abordează cele patru virtuți: răbdarea, chibzuința, ascultarea și străduința.
12,60 lei
18,00 lei
-30%
Casă, dulce casă
Nina este un melcușor care și-a pierdut recent căsuța după ce s-a accidentat în timpul unei curse. Temându-se de iarna friguroasă, ea cere ajutorul prietenilor. Oare o va primi vreunul dintre ei? Citește-i copilului tău această carte amuzantă și foarte frumos ilustrată, din care va învăța despre ospitalitate!
12,60 lei
18,00 lei
-30%
Elefantul Dodo
CĂRȚI URIAȘE - constituie un util suport instructiv-educativ pentru cadre didactice, preșcolari și elevi, în activitatea didactică și în același timp, un important material ajutător pentru părinţi.
Conţinutul cărţii prezintă, povestea unui elefănţel, asemănătoare cu a oricărui copil, care nu se împacă bine cu igiena și curățenia personală.
6,30 lei
9,00 lei
-30%
Doctorul Aau
Este o poveste educativă, într-o carte de dimensiuni “uriașe”, extrem de accesibilă și utilă în educarea preșcolarilor și școlarilor.
6,30 lei
9,00 lei
-30%
Fluturașul Ovi
Poveste educativă dintr-o carte uriașă, a cărei acțiune se desfășoară la ȘCOALA DIN POIANĂ, într-o CLASĂ PREGĂTITOARE.
6,30 lei
9,00 lei
-30%
Lumea din vârful copacului
Carte “uriașă“ din colecția POVEȘTI EDUCATIVE, simbolizează lumea copilăriei la vărsta micii școlarități.
6,30 lei
9,00 lei
-30%
Panseluța Altfel
Povestea educativă din cartea uriașă, “Panseluța ALTFEL“, pune în evidență o particularitate esențială a activității în grup.
6,30 lei
9,00 lei
-30%
Piatra Strălucitoare
Cartea “uriașă“ - “PIATRA STRĂLUCITOARE“ , cuprinde o poveste educativă din lumea acvatică.
6,30 lei
9,00 lei
-30%
Prințul întunericului
Este o poveste educativă cu un puternic rol de stimulare a curajului.
Povestea combină realitatea cu elemente fantastice și abordează tema fricii de întuneric  a unui arici și a unui iepuraș, rătăciți în pădure, noaptea.
6,30 lei
9,00 lei
-30%
Uriașul și pitica
Tot o carte  “ uriașă “, care conține o poveste din lumea insectelor cu un efect educativ în cazuri particulare.
Povestea abordează situația specială a celor care sunt excluși din grupul de joacă, doar din cauza aspectului fizic ieșit din comun.
6,30 lei
9,00 lei
-30%
Ghiveciul lui Peng
A fost odată ca niciodată un băiețel pe nume Peng căruia îi plăcea să aibă grijă de plante și flori. Într-o zi, un mare împărat cheamă toți copiii din țară și le dă o provocare pentru a-și alege un moștenitor.
12,60 lei
18,00 lei
-30%
Zânele ne povestesc despre... Recunoștință
Din povestea Zânei Rahela aflăm despre recunoștință, adică despre a mulțumi pentru lucrurile bune din jurul nostru, chiar dacă acestea par lipsite de importanță. Recunoștința ne ajută să fim mai fericiți și să ne înțelegem mai bine cu ceilalți. Este asociată cu tot ce este pozitiv, cu a obține cele mai bune rezultate în orice situație.
17,50 lei
25,00 lei
-30%
Zânele ne povestesc despre... Generozitate
Zâna din poveste nu dorește să împartă cu nimeni mărul ei din grădină deoarece se teme că nu va mai rodi. Abia când rămâne singură își dă seama cât de mult a greșit. Ea înțelege că generozitatea aduce mai multă fericire.
17,50 lei
25,00 lei