Povești Educative

-25%
Virtutea răbdării
O persoană răbdătoare observă ce este mai bun în fiecare om. Răbdarea este esențială pentru dezvoltarea voinței, străduinței și perseverenței! Răbdarea este o virtute care se poate cultiva. Această carte frumos ilustrată conține cincisprezece povestioare care subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. Să o exersăm, citindu-le despre ea copiilor noștri!
Virtutea răbdării face parte dintr-o colecție de patru titluri care abordează cele patru virtuți: răbdarea, chibzuința, ascultarea și străduința.
13,50 lei
18,00 lei
-25%
Virtutea chibzuinței
Vorbele și faptele trebuie bine gândite înainte de a fi puse în practică! Dobândind chibzuință, devenim mai înțelepți. Chibzuința este o virtute care se poate cultiva. Această carte frumos ilustrată conține cincisprezece povestioare care subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. Să o exersăm, citindu-le despre ea copiilor noștri!

Virtutea chibzuinței face parte dintr-o colecție de patru titluri care abordează cele patru virtuți: răbdarea, chibzuința, ascultarea și străduința.
13,50 lei
18,00 lei
Casă, dulce casă
Nina este un melcușor care și-a pierdut recent căsuța după ce s-a accidentat în timpul unei curse. Temându-se de iarna friguroasă, ea cere ajutorul prietenilor. Oare o va primi vreunul dintre ei? Citește-i copilului tău această carte amuzantă și foarte frumos ilustrată, din care va învăța despre ospitalitate!
18,00 lei
Ghiveciul lui Peng
A fost odată ca niciodată un băiețel pe nume Peng căruia îi plăcea să aibă grijă de plante și flori. Într-o zi, un mare împărat cheamă toți copiii din țară și le dă o provocare pentru a-și alege un moștenitor.
Oare cine se va folosi de minciună și cine va fi cinstit?
18,00 lei
-25%
Zânele ne povestesc despre... Recunoștință
Din povestea Zânei Rahela aflăm despre recunoștință, adică despre a mulțumi pentru lucrurile bune din jurul nostru, chiar dacă acestea par lipsite de importanță. Recunoștința ne ajută să fim mai fericiți și să ne înțelegem mai bine cu ceilalți. Este asociată cu tot ce este pozitiv, cu a obține cele mai bune rezultate în orice situație.
18,75 lei
25,00 lei
-25%
Zânele ne povestesc despre... Generozitate
Zâna din poveste nu dorește să împartă cu nimeni mărul ei din grădină deoarece se teme că nu va mai rodi. Abia când rămâne singură își dă seama cât de mult a greșit. Ea înțelege că generozitatea aduce mai multă fericire.
18,75 lei
25,00 lei
-65%
Noapte bună, vise plăcute!
Bulinuța stă la Hotelul Gândăceilor în această noapte. Dar înainte să meargă la culcare, se asigură că toate celelalte insecte sunt gata să doarmă.
Noapte bună, vise plăcute! O carte amuzantă despre ritualurile dinaintea mersului la culcare.
Pentru somnoroșii cu vârste de la trei ani în sus.


28,00 lei
80,00 lei
Ce ar fi dacă...?
Ce ar fi dacă… un monstru ar ieși din dulapul meu? Ce ar fi dacă… podeaua mea se va transforma în nisip mișcător și îmi va scufunda patul?
Pentru Iza „Ce ar fi dacă...?” reprezintă niște cuvinte mici care provoacă îngrijorări mari și duc la sentimente de neliniște. Oare pot fi folosite și pentru ceva mai distractiv?
Împărtășește mirarea și entuziasmul lui Issy, în timp ce mama ei îi arată că această întrebare poate duce la aventuri imaginative. 
Până la urmă, ce ar fi dacă... pomii ar avea brioșe în loc de frunze? sau ce ar fi dacă... norii are avea culoarea violet, portocaliu și verde?
Să le arătăm copiilor că putem schimba felul în care ne simțim pur și simplu schimbând modul în care alegem să gândim.
Copiii, părinții, profesorii și terapeuții vor găsi metode de a gestiona anxietatea și de a deschide conversații despre îngrijorare în această poveste jucăușă. În plus, copiii vor adora aventurile imaginative pe care le pot crea prin întrebarea  „Ce-ar fi dacă…?”


25,00 lei
Elefantul Dodo
CĂRȚI URIAȘE - constituie un util suport instructiv-educativ pentru cadre didactice, preșcolari și elevi, în activitatea didactică și în același timp, un important material ajutător pentru părinţi.
Conţinutul cărţii prezintă, povestea unui elefănţel, asemănătoare cu a oricărui copil, care nu se împacă bine cu igiena și curățenia personală.
9,00 lei
Doctorul Aau
Este o poveste educativă, într-o carte de dimensiuni “uriașe”, extrem de accesibilă și utilă în educarea preșcolarilor și școlarilor.
9,00 lei
Fluturașul Ovi
Poveste educativă dintr-o carte uriașă, a cărei acțiune se desfășoară la ȘCOALA DIN POIANĂ, într-o CLASĂ PREGĂTITOARE.
9,00 lei
Lumea din vârful copacului
Carte “uriașă“ din colecția POVEȘTI EDUCATIVE, simbolizează lumea copilăriei la vărsta micii școlarități.
9,00 lei
Panseluța Altfel
Povestea educativă din cartea uriașă, “Panseluța ALTFEL“, pune în evidență o particularitate esențială a activității în grup.
9,00 lei
Piatra Strălucitoare
Cartea “uriașă“ - “PIATRA STRĂLUCITOARE“ , cuprinde o poveste educativă din lumea acvatică.
9,00 lei
Prințul întunericului
Este o poveste educativă cu un puternic rol de stimulare a curajului.
Povestea combină realitatea cu elemente fantastice și abordează tema fricii de întuneric  a unui arici și a unui iepuraș, rătăciți în pădure, noaptea.
9,00 lei
Uriașul și pitica
Tot o carte  “ uriașă “, care conține o poveste din lumea insectelor cu un efect educativ în cazuri particulare.
Povestea abordează situația specială a celor care sunt excluși din grupul de joacă, doar din cauza aspectului fizic ieșit din comun.
9,00 lei
-65%
Maria învață...
La începutul semestrului, în clasa Mariei sosește o nouă colegă. Numele ei este Finda și a venit din Africa. Împreună, cele două prietene învață lucruri noi despre locurile de origine ale fiecăreia. Finda vorbește o altă limbă, poartă haine colorate, are părul împletit și joacă Awale...
La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.
22,75 lei
65,00 lei
-65%
Maria își imaginează...
Salut! Numele meu este Maria. Am părul cârlionțat și îmi place să-mi imaginez că... îmbrățisez lumea întreagă și că sunt acrobat la circ. Îmi imaginez că pepenele pe care-l mănânc este o felie de lună, că pot să ating cerul cu vârful degetelor de la picioare și că sunt marinar pe o corabie foarte veche. Îmi imaginez că zbor împreună cu un elefant...
Cartea tratează subiectul imaginației nelimitate a copiilor. Încurajează imaginația și creativitatea. La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.


22,75 lei
65,00 lei
-25%
Zânele ne povestesc despre... Curaj
Această poveste ne vorbește despre curaj, calitatea care ne ajută să ne înfruntăm și să ne învingem temerile, să depașim provocările și drept urmare să ne dezvoltăm. În poveste, zâna Valentina este din ce în ce mai convinsă că fricile veveriței sunt reale și astfel se lasă acaparată de teamă, până când se  hotărăște să o înfrunte și descoperă că nu avea niciun motiv de îngrijorare.
18,75 lei
25,00 lei
-25%
Zânele ne povestesc despre... Stima de sine
Aceasta poveste ne învață despre stima de sine, calitatea care ne ajută să fim mai puternici și mai curajoși când ne confruntăm cu situații dificile. Optimistă din fire, zâna Maisa devine întruchiparea în persoană a stimei de sine. Chiar dacă are o aripă mai scurtă decât cealaltă, nu se lasă descurajată; acceptă acest mic defect și trăiește din plin fiecare moment.
18,75 lei
25,00 lei
-65%
Maria își amintește...
Azi ninge. În timp ce Maria contemplă ninsoarea moale care cade, își amintește de bunica ei care nu mai este acolo, dar care i-a lasat în memorie multe amintiri frumoase și dragi: tortul pe care l-a facut pentru bunica de ziua ei, aventura cu sania, poveștile pe care i le spunea înainte de culcare...
La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.
22,75 lei
65,00 lei
-65%
Maria simte...
Astazi, Maria pleacă într-o excursie de o zi. De-a lungul drumului, multe sentimente, emoții și senzații o invadează. De la neliniștea din momentul plecării, la pacea și liniștea plimbării, la bucuria noilor descoperiri, la teama de a nu se fi rătăcit în pădure, la bătăile intense ale inimii când cucerește vârful muntelui...
La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.
22,75 lei
65,00 lei
-25%
Virtutea ascultării
Ai observat vreodată că și corpul tău produce sunete? Te-ai aflat vreodată în mijlocul unei conversații în care toată lumea vrea să aibă dreptate? Știai că orașul, pădurea și noaptea au propria lor muzică? Să asculți înseamnă să respecți, dar înseamna și că prin ascultare poți să înveți de la tine, de la ceilalți și de
la mediul înconjurător. Cincisprezece povestioare cu ilustrații subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. De ce sa nu o exersam?
13,50 lei
18,00 lei
-25%
Virtutea străduinței
Ți-ai imaginat vreodată că temele de la școală se fac singure? Sau că dormitorul tău devine curat și  ordonat prin magie? Sau că ajungi dintr-un loc în altul prin teleportare, fără să mai fie necesar să mergi pe jos? Străduința este necesară în toate aceste trei situații, fie că vorbim despre școală, aprecierea  celorlalți sau despre mediul înconjurător. Cincisprezece povestioare ilustrate subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. De ce să nu o exersam?
13,50 lei
18,00 lei