Povesti ilustrate

-50%
Se caută urgent Iepuraș de Paște!
Anul acesta Iepurașul de Paște vrea să meargă într-o vacanță la schi dar festivalul de Paște nu trebuie anulat! Pentru ca toate ouăle colorate să fie pregătite la timp, el pornește repede să își găsească un înlocuitor. Din păcate, nu toate animalele au calitățile necesare: elefantul este mult prea stângaci când are de-a face cu ouăle fragile, leneșul se ascunde prea încet iar maimuțele sunt puse pe șotii. Chiar nu există nimeni care să îl poată înlocui?
11,00 lei
22,00 lei
-50%
Timmi și ascunzătorile
Timmi este un iepuraș foarte drăgălaș care poate sări ca nimeni altul! Dacă n-ar fi o problemă... 
...întotdeauna ascunde obiecte! Cu cele mai bune intenții, bineînțeles!
Uneori, acest lucru poate fi bun. De exemplu atunci când Timmi ascunde sfecla roșie, care nu-i place niciunui copil iepure, iar Doamna Șoarece și cei șapte copii ai săi o găsesc și cu greu le vine să creadă norocul.
Alteori asta duce la tot felul de încurcături. La grădinița iepurașilor, de exemplu. Toți copiii iepuri pictează ouă pentru a împodobi copacii și tufișurile. Lui Timmi îi plac atât de mult, încât le ascunde - pufff! - pentru a fi găsite de copii și a se bucura de ele. 
Ceilalți iepurași nu cred ca este atât de grozav. Dar, cand aceștia văd cat de mult se distrează copiii găsind ouăle, decid să facă o tradiție din ascunderea lor. 
11,00 lei
22,00 lei
-50%
Păzea, vin găinile de Paște!
Otillie este supărată! Ea și celelalte găini muncesc tot anul și depun ou după ou, dar numai iepurașii de Paște primesc toate mulțumirile. Acest lucru nu poate continua așa! Fie au voie să picteze și să ascundă ouăle de Paște anul aceste, fie găinile vor face grevă. Se vor implica iepurii – sau Paștele trebuie anulat?
Povestea amuzantă și ilustrațiile minunate fac din această carte cadoul perfect de Paște pentru copii.

11,00 lei
22,00 lei
-30%
Ghiveciul lui Peng
A fost odată ca niciodată un băiețel pe nume Peng căruia îi plăcea să aibă grijă de plante și flori. Într-o zi, un mare împărat cheamă toți copiii din țară și le dă o provocare pentru a-și alege un moștenitor.
12,60 lei
18,00 lei
-30%
Zânele ne povestesc despre... Recunoștință
Din povestea Zânei Rahela aflăm despre recunoștință, adică despre a mulțumi pentru lucrurile bune din jurul nostru, chiar dacă acestea par lipsite de importanță. Recunoștința ne ajută să fim mai fericiți și să ne înțelegem mai bine cu ceilalți. Este asociată cu tot ce este pozitiv, cu a obține cele mai bune rezultate în orice situație.
17,50 lei
25,00 lei
-30%
Zânele ne povestesc despre... Generozitate
Zâna din poveste nu dorește să împartă cu nimeni mărul ei din grădină deoarece se teme că nu va mai rodi. Abia când rămâne singură își dă seama cât de mult a greșit. Ea înțelege că generozitatea aduce mai multă fericire.
17,50 lei
25,00 lei