Povesti ilustrate

-40%
Cele mai frumoase povești
O carte minunata ce contine ilustratii superbe si personaje de neuitat, care ii vor conduce pe micii cititori in lumea nemuritoarelor povesti scrise de Andersen.
42,00 lei
70,00 lei
-40%
Ghiveciul lui Peng
A fost odată ca niciodată un băiețel pe nume Peng căruia îi plăcea să aibă grijă de plante și flori. Într-o zi, un mare împărat cheamă toți copiii din țară și le dă o provocare pentru a-și alege un moștenitor.
Oare cine se va folosi de minciună și cine va fi cinstit?
10,80 lei
18,00 lei
-40%
Casă, dulce casă
Nina este un melcușor care și-a pierdut recent căsuța după ce s-a accidentat în timpul unei curse. Temându-se de iarna friguroasă, ea cere ajutorul prietenilor. Oare o va primi vreunul dintre ei? Citește-i copilului tău această carte amuzantă și foarte frumos ilustrată, din care va învăța despre ospitalitate!
10,80 lei
18,00 lei
-40%
Ce ar fi dacă...?
Ce ar fi dacă… un monstru ar ieși din dulapul meu? Ce ar fi dacă… podeaua mea se va transforma în nisip mișcător și îmi va scufunda patul?
Pentru Iza „Ce ar fi dacă...?” reprezintă niște cuvinte mici care provoacă îngrijorări mari și duc la sentimente de neliniște. Oare pot fi folosite și pentru ceva mai distractiv?
Împărtășește mirarea și entuziasmul lui Issy, în timp ce mama ei îi arată că această întrebare poate duce la aventuri imaginative. 
Până la urmă, ce ar fi dacă... pomii ar avea brioșe în loc de frunze? sau ce ar fi dacă... norii are avea culoarea violet, portocaliu și verde?
Să le arătăm copiilor că putem schimba felul în care ne simțim pur și simplu schimbând modul în care alegem să gândim.
Copiii, părinții, profesorii și terapeuții vor găsi metode de a gestiona anxietatea și de a deschide conversații despre îngrijorare în această poveste jucăușă. În plus, copiii vor adora aventurile imaginative pe care le pot crea prin întrebarea  „Ce-ar fi dacă…?”


15,00 lei
25,00 lei
-40%
Maria își amintește...
Azi ninge. În timp ce Maria contemplă ninsoarea moale care cade, își amintește de bunica ei care nu mai este acolo, dar care i-a lasat în memorie multe amintiri frumoase și dragi: tortul pe care l-a facut pentru bunica de ziua ei, aventura cu sania, poveștile pe care i le spunea înainte de culcare...
La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.
39,00 lei
65,00 lei
-40%
Maria învață...
La începutul semestrului, în clasa Mariei sosește o nouă colegă. Numele ei este Finda și a venit din Africa. Împreună, cele două prietene învață lucruri noi despre locurile de origine ale fiecăreia. Finda vorbește o altă limbă, poartă haine colorate, are părul împletit și joacă Awale...
La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.
39,00 lei
65,00 lei
-40%
Maria își imaginează...
Salut! Numele meu este Maria. Am părul cârlionțat și îmi place să-mi imaginez că... îmbrățisez lumea întreagă și că sunt acrobat la circ. Îmi imaginez că pepenele pe care-l mănânc este o felie de lună, că pot să ating cerul cu vârful degetelor de la picioare și că sunt marinar pe o corabie foarte veche. Îmi imaginez că zbor împreună cu un elefant...
Cartea tratează subiectul imaginației nelimitate a copiilor. Încurajează imaginația și creativitatea. La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.


39,00 lei
65,00 lei
-40%
Maria simte...
Astazi, Maria pleacă într-o excursie de o zi. De-a lungul drumului, multe sentimente, emoții și senzații o invadează. De la neliniștea din momentul plecării, la pacea și liniștea plimbării, la bucuria noilor descoperiri, la teama de a nu se fi rătăcit în pădure, la bătăile intense ale inimii când cucerește vârful muntelui...
La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.
39,00 lei
65,00 lei
-40%
Zânele ne povestesc despre... Recunoștință
Din povestea Zânei Rahela aflăm despre recunoștință, adică despre a mulțumi pentru lucrurile bune din jurul nostru, chiar dacă acestea par lipsite de importanță. Recunoștința ne ajută să fim mai fericiți și să ne înțelegem mai bine cu ceilalți. Este asociată cu tot ce este pozitiv, cu a obține cele mai bune rezultate în orice situație.
15,00 lei
25,00 lei
-40%
Zânele ne povestesc despre... Generozitate
Zâna din poveste nu dorește să împartă cu nimeni mărul ei din grădină deoarece se teme că nu va mai rodi. Abia când rămâne singură își dă seama cât de mult a greșit. Ea înțelege că generozitatea aduce mai multă fericire.
15,00 lei
25,00 lei
-40%
Zânele ne povestesc despre... Stima de sine
Aceasta poveste ne învață despre stima de sine, calitatea care ne ajută să fim mai puternici și mai curajoși când ne confruntăm cu situații dificile. Optimistă din fire, zâna Maisa devine întruchiparea în persoană a stimei de sine. Chiar dacă are o aripă mai scurtă decât cealaltă, nu se lasă descurajată; acceptă acest mic defect și trăiește din plin fiecare moment.
15,00 lei
25,00 lei
-40%
Zânele ne povestesc despre... Curaj
Această poveste ne vorbește despre curaj, calitatea care ne ajută să ne înfruntăm și să ne învingem temerile, să depașim provocările și drept urmare să ne dezvoltăm. În poveste, zâna Valentina este din ce în ce mai convinsă că fricile veveriței sunt reale și astfel se lasă acaparată de teamă, până când se  hotărăște să o înfrunte și descoperă că nu avea niciun motiv de îngrijorare.
15,00 lei
25,00 lei
-40%
Virtutea străduinței
Ți-ai imaginat vreodată că temele de la școală se fac singure? Sau că dormitorul tău devine curat și  ordonat prin magie? Sau că ajungi dintr-un loc în altul prin teleportare, fără să mai fie necesar să mergi pe jos? Străduința este necesară în toate aceste trei situații, fie că vorbim despre școală, aprecierea  celorlalți sau despre mediul înconjurător. Cincisprezece povestioare ilustrate subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. De ce să nu o exersam?
10,80 lei
18,00 lei
-40%
Virtutea chibzuinței
Vorbele și faptele trebuie bine gândite înainte de a fi puse în practică! Dobândind chibzuință, devenim mai înțelepți. Chibzuința este o virtute care se poate cultiva. Această carte frumos ilustrată conține cincisprezece povestioare care subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. Să o exersăm, citindu-le despre ea copiilor noștri!

Virtutea chibzuinței face parte dintr-o colecție de patru titluri care abordează cele patru virtuți: răbdarea, chibzuința, ascultarea și străduința.
10,80 lei
18,00 lei
-40%
Virtutea răbdării
O persoană răbdătoare observă ce este mai bun în fiecare om. Răbdarea este esențială pentru dezvoltarea voinței, străduinței și perseverenței! Răbdarea este o virtute care se poate cultiva. Această carte frumos ilustrată conține cincisprezece povestioare care subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. Să o exersăm, citindu-le despre ea copiilor noștri!
Virtutea răbdării face parte dintr-o colecție de patru titluri care abordează cele patru virtuți: răbdarea, chibzuința, ascultarea și străduința.
10,80 lei
18,00 lei
-40%
Virtutea ascultării
Ai observat vreodată că și corpul tău produce sunete? Te-ai aflat vreodată în mijlocul unei conversații în care toată lumea vrea să aibă dreptate? Știai că orașul, pădurea și noaptea au propria lor muzică? Să asculți înseamnă să respecți, dar înseamna și că prin ascultare poți să înveți de la tine, de la ceilalți și de
la mediul înconjurător. Cincisprezece povestioare cu ilustrații subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. De ce sa nu o exersam?
10,80 lei
18,00 lei
-40%
Hop ia lecții de înot
O carte amuzantă cu ilustrații despre o broscuță care ia lecții de înot. Este o carte despre cum
să-ți găsești propria cale. Pentru copiii cărora le place să se bălăcească în apă.
48,00 lei
80,00 lei
-40%
Prima zi la școală
O carte amuzantă cu ilustrații despre prima zi la școală. Pentru copiii care sunt îngrijorați de acest mare pas, precum și pentru cei care-l așteaptă cu nerăbdare.
48,00 lei
80,00 lei
-40%
Noapte bună, vise plăcute!
Bulinuța stă la Hotelul Gândăceilor în această noapte. Dar înainte să meargă la culcare, se asigură că toate celelalte insecte sunt gata să doarmă.
Noapte bună, vise plăcute! O carte amuzantă despre ritualurile dinaintea mersului la culcare.
Pentru somnoroșii cu vârste de la trei ani în sus.


48,00 lei
80,00 lei
-40%
Sistemul solar Luna
Într-o noapte, Alice și Oliver sunt surprinși să afle că Luna are o culoare neobișnuită, roșiatică, în loc de culoarea ei strălucitoare. Ce văd ei de fapt este o eclipsă de Lună. În această carte captivantă, copiii vor explora misterele Lunii, eclipsele, cum gravitația ei afectează Pământul, aselenizarea și multe altele. 
Activitățile distractive de la sfârșitul cărții au ca scop fixarea informațiilor și le oferă copiilor șansa de a-și testa cunoștințele pe care tocmai le-au dobândit. 
Cartea include și un ghid al părinților foarte folositor!
15,00 lei
25,00 lei
-40%
Sistemul solar Pământul
Alice și Oliver știu că planeta Pământ este doar una dintre multele planete ale sistemului nostru solar. În această carte captivantă, copiii vor explora misterele Pământului și nu numai. Începând cu teoria Big Bang, copiii vor învăța despre istoria planetei noastre, despre atmosferă, forme de viață și multe altele. 
Activitățile distractive de la sfârșitul cărții au ca scop fixarea informațiilor și le oferă copiilor șansa de a-și testa cunoștințele pe care tocmai le-au dobândit. 
Cartea include și un ghid al părinților foarte folositor!
15,00 lei
25,00 lei
-40%
Sistemul solar Soarele
Alice și Oliver știu că Soarele este foarte important. Soarele ne dă lumină și viață iar fără el, nimic din ce văd ei pe fereastră nu ar mai exista. În această carte captivantă, copiii vor explora misterele propriei noastre stele! Vor afla multe lucruri interesante despre Soare – inclusiv despre mărimea lui uriașă, eclipsele solare, viteza luminii și multe altele. 
Activitățile distractive de la sfârșitul cărții au ca scop fixarea informațiilor și le oferă copiilor șansa de a-și testa cunoștințele pe care tocmai le-au dobândit. 
Cartea include și un ghid al părinților foarte folositor!
15,00 lei
25,00 lei
-40%
Sistemul solar Cerul
Când Alice și Oliver se uită pe cer, văd Soarele, Luna și milioane de stele. Dar există mult mai multe lucruri interesante acolo! În această carte captivantă, copiii vor explora misterele de deasupra noastră.  Vor afla despre planetele din sistemul nostru solar, despre cum se învârte Pământul în jurul Soarelui și multe alte lucruri bine explicate. 
Activitățile distractive de la sfârșitul cărții au ca scop fixarea informațiilor și le oferă copiilor șansa de a-și testa cunoștințele pe care tocmai le-au dobândit. 
Cartea include și un ghid al părinților foarte folositor!
15,00 lei
25,00 lei
-40%
Cei trei monștri noaptea în oraș
Trei monștri sunt foarte necăjiți din cauză că nimeni nu mai citește copiilor povești despre ei.Într-o seară, se hotărăsc să iasă din Țara Monștrilor și să verifice dacă mai sunt copii cărora le plac poveștile cu monștrii. Ei constată că părinții le spun copiilor doar povești cu zâne și cu feți-frumoși.După multe căutări, cei trei găsesc o fetiță căreia îi plăcea să inventeze povești cu ei. "  
15,00 lei
25,00 lei