Povesti ilustrate

-15%
Sunt eu, trolul
Ce-ar fi dacă aș deveni un trol? Se poate întâmpla oricând; pe drum spre grădiniță, de exemplu.
Hocus pocus preparatus! Totul se petrece atât de repede, că nimeni nu apucă să priceapă ce se întâmplă.
Sunt un trol! Cu păr încâlcit și urechi gigantice, mii de negi și barbă. Ajutor! Pot trolii să meargă singuri la grădiniță? Ce fac ei toată ziua? Și ce se întâmplă dacă ajung să își mănânce prietenii?
Sunt doar câteva dintre dilemele pe care un copil devenit trol le are în cartea ilustrată oferită de Jenny Bergmanși Lotta Geffenblad. O colaborare neașteptată în care limbajul liric și acuarelele emoționante se întâlnesc într-o poveste îndrăzneață despre dragostea de natură, dorul de libertate și dorința de a fi mare și mic în același timp.
40,80 lei
48,00 lei
-15%
Monstrii și Fantomele
Vino și tu într-o călătorie amețitoare către celălalt capăt al mării!
Este ziua mătușii lui Rocky, Majsan, dar Rocky îi are cu el pe Ebba și August nas-de-șosetă și o gașcă întreagă de fantome și monștri. 
Grupul „multicolor” se urcă la bordul mașinii zburătoare a Snillei, pregătiți de petrecere. Dar dau de piedici, una după alta. 
Mai întâi mașina zburătoare își pierde pompa, apoi rămân fără combustibil. Dacă asta nu era de ajuns, Tottas dispare dintr-odată.
Vor ajunge la timp la petrecerea lui Majsan? 
În ilustrațiile lui Alexander Jansson sunt multe de descoperit. Fiecare pagină e o lume în sine. Cu grafica sa sugestivă, evocatoare și amuzantă, Alexander a vrăjit mii de fani din toată lumea.
55,25 lei
65,00 lei
-15%
Granița

Cineva a desenat o dungă groasă și roșie în spatele curții în care locuiește Nono. Pe acolo trece granița. Nu ai voie mai departe de graniță. Majoritatea copiilor se joacă unde e voie, nici mai mult nici mai puțin. Dar pe Nono o furnică pe dinăuntru când se gândește la dunga roșie. Ce înseamnă, de fapt, interzis? E același lucru cu periculos? Și ce se întâmplă dacă treci doar puțin de tot granița?
Granița este despre limitele pe care le trasează adulții și despre explorarea acestora de către copii. O carte scrisă cu umor cald, ingenuitate filosofică, în care găsim personaje încântătoare și locuri emoționante, caracteristice Mariei Nilsson Thore.

40,80 lei
48,00 lei
-15%
Zdrangănici
Dacă face POC și TROSC, nu te speria, este doar Zdrăngănici!
Cum?! Nu-l cunoști pe Zdrăngănici? Micuțul face toate zgomotele pe care le auzim, dar nu ni le putem explica. Scârțâitul treptelor, caloriferul din care se aud zgomote, șuieratul din coșul de fum... toate zgomotele astea sunt făcute de Zdrăngănici! El ne protejează de spiritele rele, de ce este urât și rău, dar, în același timp, Zdrăngănici este cam rușinos atunci când întâlnește oameni. Rar, dar foarte rar, iese din ascunzătorile sale. Ce noroc că are curaj și iese să o cunoască pe prințesa din castel! Așa că, ce mai aștepți?
Așază-te confortabil și ascultă povestea lui Zdrăngănici din familia Zgomotilă!
37,40 lei
44,00 lei
-15%
Micul Mare Excavator - O călătorie incredibilă
 O călătorie incredibilă în care Toni pornește alături de Micul Mare Excavator și de zâna Ursula! Pic, pic, pic, se scurg picăturile de ploaie pe fereastra din dormitorul lui Toni. Ce vreme urâta și rece! Înainte ca orașul din groapa cu nisip să se scufunde din cauza ploii, Toni încearcă să adune norii ploioii de pe cer cu ajutorul Micului Mare Excavator. Dar ce se întâmplă? Abia dacă și-au tras sufletul, că a și început iar să plouă. Ba chiar plouă mai tare! Așa își încep ei incredibila călătorie, pe urmele marii ploi. Cântărețul Sebastian Horn debutează cu această carte, ajutat de ilustrațiile lui Matthias Derenbach. O poveste impresionantă despre aventuri, prietenie și puterea imaginației!
32,30 lei
38,00 lei
-15%
Povești de dincolo de Calea Lactee
O călătorie incitantă, plină de aventuri. Un băiețel, Ciucurel, și o fetiță, Greieraș, smucesc pe terenul de joacă de bicicleta lui Ciucurel până când aceasta zboară cu cei doi dincolo de Calea Lactee, într-o lume ciudată, necunoscută. Pentru se întoarce acasă, copiii trebuie să parcurgă Calea Curajoșilor, care traversează Țara Nisipurilor, Țara Plantelor, Țara Umbrelor, Țara de Fier și alte ținuturi stranii, devin eroi de aventuri, printre vrăjmași înșelători și prieteni săritori să ajute.
32,30 lei
38,00 lei
-15%
Mark, băiatul care la șase ani a salvat lumea.
Mark, însoțit de cei doi câini labrador, Lotti și Martzi, este desemnat de către Consiliul Deștepților Lumii să recupereze stația spațială internaționa­lă Spero. Aceasta poate însemna începutul unei noi ere pentru omenire: în­ființarea primelor așezări extraterestre pe Ganymede, unul dintre sateliții uriași ai planetei Jupiter.
O aventură captivantă pentru preșcolari și școlari isteți, deștepți și curajoși ca Mark!
29,75 lei
35,00 lei
-15%
Ah, părinții ăștia!
O carte originală și amuzantă care abordează relația dintre copii și părinți. De multe ori, copiii se întreabă de ce părinții le fac reproșuri, îi pedepsesc și de ce reacționează exagerat. Ei nu pot înțelege responsabilitatea pe care o poartă un părinte când vine vorba de copii. Cu toate acestea, atunci când copilul își asumă rolul de părinte, atunci și numai atunci își dă seama că părinții trebuie să pună limite, să impună reguli și să fie stricți cu copiii lor.
17,00 lei
20,00 lei
-15%
Zâna care vede în întuneric
Zâna care vede în Întuneric este o scorneală modernă scrisă de Bagossy László, cu splendide ilustrații de Takács Mari, care a obținut premiul „Cartea pentru copii a anului 2009”.
„Mezina-Mărunțică” este o zână mititică. De fapt, încă nici nu este zână, ci doar o fetiță căreia i se pare că nu se poate remarca prin nimic față de frații ei. Deși este singura care vede în întuneric gândurile și vorbele rostite! Oare prin ce își va merita numele de zână și cum va deveni ceea ce este: o zână specială, talentată?
40,80 lei
48,00 lei
-15%
Gloria Veselia și Ursulețul Cipi
Gloria Veselia și Ursulețul Cipi este o carte „cu personaje adevărate și înaripate“. Oglindite în ilustrații coborâte din bagheta magică a vreunei zâne, întâmplările fascinante îi vor amuza pe cei mici și pe cei mari deopotrivă. 
Gloria Veselia, eroina jocului-vis pe care vi-l propunem, este „o fetiță delicată și un pic roșcată“. În universul fermecat al imaginației, ea are o cheiță invizibilă pe care o răsucește pentru ca Ursulețul Cipi, singurul ursuleț vorbitor, să spună o poveste cu pești zburători și pinguini dansatori, cu acadele-curcubeu, turtă dulce în formă de inimă și napolitane cu mustăți și pisicuțe.
„Topitoare de suflet și inimioare“, Gloria Veselia ne îndeamnă să revenim la inocență, să credem că îngerii există și putem să vorbim cu ei, să ne colorăm viețile cu fericire pentru ca totul să fie posibil.
40,80 lei
48,00 lei
-15%
Frida nu are nevoie de prieteni... sau are?
Hipopotamul Frida este chiar de treabă! Doar că există o problemă... Frida vrea sã fie ea cea care ia toate deciziile. Prietenii ei, Gnu, Girafa, Crocodilul și Zebra sunt cam supăraţi și nu sunt de acord cu acest lucru. Dar se pare că nu au curajul să-i spună în faţă. Când lacul unde trăiesc animalele seacă, totul devine limpede: trebuie să-și găsească o nouă casă. Doar Frida nu are chef de așa ceva și rămâne singură. Până la urmă, nu are nevoie de prieteni! Sau oare are? O carte minunată care ne vorbește despre ce înseamnă prietenia adevărată, povestită cu dragoste și ilustrată deosebit!
32,30 lei
38,00 lei
-15%
Alice în țara minunilor
Este povestea unei fetițe – pe nume Alice – care cade printr-o gaură de iepure într-o lume fantastică subterană, lume populată de creaturi speciale.
55,25 lei
65,00 lei
-15%
Alice în țara din oglindă
În curând...
Personajul din proza lui Lewis Carroll iese in evidenta prin permanenta curiozitate. Alice nu are astampar si se joaca, in tara oglinzilor, cu niște pui de pisica. Cum sora ei susține că unele lucruri sunt imposibile, Alice le propune pisoilor sa o insoteasca în fascinanta lume din oglinda, o tara aparte, in care toate sunt invers decat in realitate. Camera din oglinda arata identic cu aceea a lui Alice, numai ca toate sunt puse invers. Dar e mai mult de atat, in tara oglinzilor, piesele de sah cu care Alice obisnuia sa se joace  se misca si vorbesc asemeni oamenilor.
55,25 lei
65,00 lei
-15%
Secretul de la Haven Point
Încă din prima clipă în care Alpha Lux a fost adusă la mal pe vremea când era doar un bebeluș, Haven Point a devenit un cămin șubred pentru oricine se confruntă cu diferite provocări și are nevoie de un loc căruia să simtă că-i aparține.
Porecliți după modul prin care își câștigă existența la malul mării, Prădătorii își petrec timpul jefuind navele trecătoare, totul cu puțin ajutor din partea clanului sirenelor și a supraveghetorului farului, în a cărui barbă un pisoi și-a făcut culcușul.
Însă, în afara granițelor Haven Pointului, pericolul dă târcoale.
Este doar o chestiune de timp până când Prădătorii vor fi obligați să decidă care este viitorul pe care și-l doresc... și ce sunt dispuși să facă pentru a-l căpăta.
38,25 lei
45,00 lei
-15%
Cele mai frumoase povești
O carte minunata ce contine ilustratii superbe si personaje de neuitat, care ii vor conduce pe micii cititori in lumea nemuritoarelor povesti scrise de Andersen.
59,50 lei
70,00 lei
-15%
Ghiveciul lui Peng
A fost odată ca niciodată un băiețel pe nume Peng căruia îi plăcea să aibă grijă de plante și flori. Într-o zi, un mare împărat cheamă toți copiii din țară și le dă o provocare pentru a-și alege un moștenitor.
Oare cine se va folosi de minciună și cine va fi cinstit?
15,30 lei
18,00 lei
-15%
Casă, dulce casă
Nina este un melcușor care și-a pierdut recent căsuța după ce s-a accidentat în timpul unei curse. Temându-se de iarna friguroasă, ea cere ajutorul prietenilor. Oare o va primi vreunul dintre ei? Citește-i copilului tău această carte amuzantă și foarte frumos ilustrată, din care va învăța despre ospitalitate!
15,30 lei
18,00 lei
-15%
Ce ar fi dacă...?
Ce ar fi dacă… un monstru ar ieși din dulapul meu? Ce ar fi dacă… podeaua mea se va transforma în nisip mișcător și îmi va scufunda patul?
Pentru Iza „Ce ar fi dacă...?” reprezintă niște cuvinte mici care provoacă îngrijorări mari și duc la sentimente de neliniște. Oare pot fi folosite și pentru ceva mai distractiv?
Împărtășește mirarea și entuziasmul lui Issy, în timp ce mama ei îi arată că această întrebare poate duce la aventuri imaginative. 
Până la urmă, ce ar fi dacă... pomii ar avea brioșe în loc de frunze? sau ce ar fi dacă... norii are avea culoarea violet, portocaliu și verde?
Să le arătăm copiilor că putem schimba felul în care ne simțim pur și simplu schimbând modul în care alegem să gândim.
Copiii, părinții, profesorii și terapeuții vor găsi metode de a gestiona anxietatea și de a deschide conversații despre îngrijorare în această poveste jucăușă. În plus, copiii vor adora aventurile imaginative pe care le pot crea prin întrebarea  „Ce-ar fi dacă…?”


21,25 lei
25,00 lei
-15%
Maria își amintește...
Azi ninge. În timp ce Maria contemplă ninsoarea moale care cade, își amintește de bunica ei care nu mai este acolo, dar care i-a lasat în memorie multe amintiri frumoase și dragi: tortul pe care l-a facut pentru bunica de ziua ei, aventura cu sania, poveștile pe care i le spunea înainte de culcare...
La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.
55,25 lei
65,00 lei
-15%
Maria învață...
La începutul semestrului, în clasa Mariei sosește o nouă colegă. Numele ei este Finda și a venit din Africa. Împreună, cele două prietene învață lucruri noi despre locurile de origine ale fiecăreia. Finda vorbește o altă limbă, poartă haine colorate, are părul împletit și joacă Awale...
La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.
55,25 lei
65,00 lei
-15%
Maria își imaginează...
Salut! Numele meu este Maria. Am părul cârlionțat și îmi place să-mi imaginez că... îmbrățisez lumea întreagă și că sunt acrobat la circ. Îmi imaginez că pepenele pe care-l mănânc este o felie de lună, că pot să ating cerul cu vârful degetelor de la picioare și că sunt marinar pe o corabie foarte veche. Îmi imaginez că zbor împreună cu un elefant...
Cartea tratează subiectul imaginației nelimitate a copiilor. Încurajează imaginația și creativitatea. La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.


55,25 lei
65,00 lei
-15%
Maria simte...
Astazi, Maria pleacă într-o excursie de o zi. De-a lungul drumului, multe sentimente, emoții și senzații o invadează. De la neliniștea din momentul plecării, la pacea și liniștea plimbării, la bucuria noilor descoperiri, la teama de a nu se fi rătăcit în pădure, la bătăile intense ale inimii când cucerește vârful muntelui...
La finalul fiecărei cărți din colecție, există materiale suplimentare - un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreuna cu copilul.
55,25 lei
65,00 lei
-15%
Zânele ne povestesc despre... Recunoștință
Din povestea Zânei Rahela aflăm despre recunoștință, adică despre a mulțumi pentru lucrurile bune din jurul nostru, chiar dacă acestea par lipsite de importanță. Recunoștința ne ajută să fim mai fericiți și să ne înțelegem mai bine cu ceilalți. Este asociată cu tot ce este pozitiv, cu a obține cele mai bune rezultate în orice situație.
21,25 lei
25,00 lei
-15%
Zânele ne povestesc despre... Generozitate
Zâna din poveste nu dorește să împartă cu nimeni mărul ei din grădină deoarece se teme că nu va mai rodi. Abia când rămâne singură își dă seama cât de mult a greșit. Ea înțelege că generozitatea aduce mai multă fericire.
21,25 lei
25,00 lei