Știința ne învață

Știința ne învață despre... Ocean
Mările și oceanele acoperă o suprafață atât de mare a planetei noastre, încât, când este văzut dintr-o navă spațială, Pământul pare albastru. Și dacă arunci o privire, sub apă vei vedea creste, deșerturi, adâncurile oceanului, unde doar monștrii marini pot trăi, și vei vedea apele de mică adâncime de la țărm pline de viață. Oceanul se află întotdeauna în mișcare, datorită valurilor, mareelor și curenților oceanici. Nu-i așa că vrei să arunci o privire?
18,00 lei
Știința ne învață despre... Vreme
Ce porți astăzi? Doar uitându-te la ceea ce poartă oamenii, poți ghici dacă este cald sau frig, nu-i așa? Când vorbim despre căldură și frig, ne referim la temperatură, care se schimbă foarte mult în funcție de zona în care ne aflăm și în funcție de anotimpul anului. Cantitatea de ploaie care se înregistrează în timpul anului și vânturile care bat se schimbă, de asemenea, foarte mult. Vremea este atât de importantă pentru noi, încât poate că ai vrea să știi cum funcționează, nu-i așa?
18,00 lei
Știința ne invață despre... Univers
Planeta noastră, Pământul, face parte dintr-o familie de planete noi care se rotesc în jurul Soarelui. Unele planete sunt mingi uriașe de gaz, iar altele, de exemplu Pământul, sunt alcătuite din roci solide. Universul este plin de stele și planete, bucăți mari de rocă, gheață și praf. Universul nostru este gigantic!
18,00 lei
Știința ne învață despre... Pământ
Ai observat vreodată cât de multe specii de plante și animale există în lume? Plante cu flori, copaci uriași, animale viu colorate... Viața fiecăreia dintre ele depinde de celelalte viețuitoare și de locul în care se află. Asta înseamnă că anumite animale trăiesc în deșert, altele în junglă, unele chiar în localități și orașe. Ți-ar plăcea să știi în ce parte a lumii le poți găsi?
18,00 lei
-40%
Pachet Colecția Știința ne învață...
O colecție de 4 titluri:
Știința ne învață despre... Univers
Știința ne învață despre... Pământ
Știința ne învață despre... Ocean
Știința ne învață despre... Vreme
43,20 lei
72,00 lei