Sunt curios!

Seria Să ne învingem fricile
Seria conține patru carți cu povești ilustrate menite să îi ajute pe copii să își înțeleagă și să își depășească fricile:
Basi și frica de zgomot -Basi este un dragon care tocmai a ieșit din oul lui și care se sperie la cel mai mic zgomot. Îi este frică de strigăte, bocăneli, zgomote de pași, zgomote necunoscute și furtuni. Însă, când descoperă un anumit zgomot puternic, el devine încrezător și reușește să-și depășească frica.
Mino și frica de a sta singură - Mino se teme ca nu cumva să se piardă de părinții ei sau să-i piardă din ochi, de aceea se simte însiguranță când e acasă. Însă într-o zi, părinții și prietenii ei nu mai sunt acolo. Ea se lasă acaparată de frica de a sta singură, până ce descoperă un sunet care îi unește pe toți cei dragi ei.
Nira și frica de a fi luată în râs - Nira este un dragon foarte încrezut. Îi place să fie admirată de toată lumea, însă, totodată, se teme ca nu cumva să fie luată în râs. Într-o dimineață, când se trezește, observă că pielea ei este plină de pete colorate și găsește o modalitate de a le ascunde. Însă nu știe că până ce va reuși să o depășească, frica ei o va împiedica să facă progrese.
Piro și frica de întuneric - Când nu este lumină, lui Piro îi e frică, iar asta se întâmplă când soarele apune și când luna devine atât de subțire, încât nici nu se mai vede. În întuneric, zgomotele răsună mai puternic și cele mai înfricoșătoare coșmaruri prind viață. De aceea, el și mica lui ceată de dragoni se hotărăsc să zboare într-un tărâm în care soarele nu apune niciodată.
75,00 lei
Seria Să călătorim în alte țări. Minienciclopedii pentru copii
Seria conține 4 titluri cu povești ilustrate:
1,2,3 și-am ajuns în Brazilia – Panglicile din Bonfim - Martin se pomenește în mijlocul unui haos uriaș care-l implică pe dragonul lui și pe pisica Fichu, dar mai ales pe oaspetele care are urgent nevoie de ajutor. Mulțumită jurnalului de călătorie al bunicului său, descoperă că pasărea exotică este pe cale de dispariție, iar misiunea lor e să o ducă înapoi cât mai repede. Fără întârziere, Martin pornește într-o aventură în Brazilia. Însă când ajung în Brazilia, ceva neașteptat se întâmplă, și ei trebuie să călătorească prin toată țară, din Rio de Janeiro până la Bahia, Belem și Pădurea Amazoniană... fiind pe urmele unui fugar, aventura lor îi poartă prin peșteri, dune de nisip și cascade.
1,2,3 și-am ajuns în China – Floarea sacră - După ce descifrează codurile secrete, Martin pleacă în China, unde este primit într-un mod neașteptat. Într-un plic roșu, misterios, el găsește indiciile care-l conduc pe drumul către floarea sacră și îl ajută să îndeplinească sarcina primită. Martin explorează țara strămoșilor dragonilor pornind într-o aventură care-l poartă prin Beijing, Xi’an, la Marele Zid Chinezesc, prin țara urșilor panda uriași, pe la trecătorile de pe fluviul Yangtze, pe la Muntele Sacru și la alte destinații magice.
1,2,3 și-am ajuns în Egipt – Ochiul lui Horus - Un oaspete neașteptat se strecoară în camera lui Martin. Poate că a venit să-i spună că trebuie să călătorească pe tărâmurile enigmatice ale faraonilor: Egipt! Martin scoate cu mare grijă lănțișorul magic din cutia lui specială, rostește coordonatele călătoriei și ajunge la destinație, unde trebuie să descifreze semnificația hieroglifelor de pe talismanul norocos care îl protejează de când era mic. Împreună cu dragonul său, scapă de pericolele furtunilor de nisip și explorează regiunea piramidelor: Cairo, Luxor, Abu Simbel, Aswan. Călătorește pe Nil, într-o aventură în care întâlnește mulți oameni și face descoperiri extraordinare.
1,2,3 și-am ajuns în Mexic – Jaguarul protector - Întâlnirea cu un animal misterios și puternic trezește în Martin niște sentimente pe care nu le-a mai simțit niciodată și îl încurajează să descopere mai multe.Un indiciu din jurnalul de călătorie al bunicului său îl ghidează către Tărâmul Zeilor și îl duce într-o călătorie neașteptată; lănțișorul magic îl duce în Mexic! Pe tărâmul aztecilor și al mayașilor străvechi, Martin întâlnește oameni surprinzători și are parte de aventuri în locuri sacre, piramide, păduri tropicale, unde găsește comori din trecut și din prezent. Ajunge la Teotihuacán, Ciudad de México, Guadalajara, Puebla și Cancún. Descoperă o țară magică și indicii care scot la iveală animalul său protector.
75,00 lei
Seria Animale mari și mici. Minienciclopedii pentru copii
Seria conține 4 titluri de minienciclopedii ilustrate pentru copii:
Micuțul liliac - Un mamifer zburător? Exact! Acest micuț liliac vrea să te invite în lumea lui extraordinară. Îți va povesti cum se nasc liliecii și cum îi protejează mama până învață să zboare. Vei afla cum vânează în întuneric și te vei minuna de modul ciudat, dar inventiv, în care aceștia beau. Deschide această carte și vei face cunoștință cu diferite specii de lilieci și vei afla mai multe despre viața lor incredibilă. Pe lângă realisticele ilustrații color, această carte include texte atât în limba engleză, cât și în limba română, dar și o pagină cu alte informații interesante despre lilieci.
Micuțul păianjen - Vrei să faci cunoștință cu acest micuț păianjen? Atunci haide cu el în grădina unde s-a născut și îți va arăta o mulțime de lucruri incredibile și interesante. Îți va povesti cum s-a născut și cum a trăit cu toți frații și surorile lui înainte să părăsească cuibul. Vei învăța cum vânează păianjenii și unde trăiesc. Vei afla secretul pânzei de păianjen și vei descoperi cum scapă păianjenii-cămilă de prădători. Pe lângă realisticele ilustrații color, această carte include texte atât în limba engleză, cât și în limba română, dar și o pagină cu alte informații interesante despre păianjeni. Apucă-te de citit!
Șarpele uriaș - Acesta este un șarpe cu clopoței, dar nu-ți fie frică! Vino și tu ca să-ți povestească totul despre viața lui. Învață cum se deplasează șerpii și descoperă metodele lor diferite de a vâna. Uită-te atent cum arată fiecare și ce se întâmplă cu pielea lor când năpârlesc. Vei învăța ce simțuri folosesc ca să exploreze lumea și vei descoperi multe specii interesante de șerpi. Pe lângă realisticele ilustrații color, această carte include texte atât în limba engleză, cât și în limba română, dar și o pagină cu alte informații interesante despre șerpi. Deschide-o acum! Ce mai aștepți?
Uriașul tyrannosaurus rex - Bun venit în lumea tiranozaurului! Călătorește în urmă cu milioane de ani în compania acestui dinozaur uriaș. Vei fi uimit ce grei și ce mari erau, ce picioare puternice și ce dinți înfricoșători aveau. Vei învăța cum mâncau tiranozaurii și cum se apărau împotriva celorlalți dinozauri când a apărut regele. Află de ce au dispărut și cum le-am descoperit scheletele. Pe lângă realisticele ilustrații color, această carte include texte atât în limba engleză, cât și în limba română, dar și o pagină cu alte informații interesante despre dinozauri.
75,00 lei
Pachet colecția Sunt curios!
Pachetul Sunt curios! Cuprinde 12 carti care fac parte din cele 3 serii: seria Să ne învingem fricile, seria Să călătorim prin alte țări. Minienciclopedii pentru copii și seria Animale mari și mici. Minienciclopedii pentru copii
225,00 lei