Theodosia

-30%
Theodosia și Șerpii haosului
THEODOSIA THROCKMORTON ESTE SUPEROCUPATĂ LA MUZEUL LEGENDELOR ȘI ANTICHITĂȚILOR DIN LONDRA.
Poate că tatăl ei este Muzeograful Principal, dar Theo – și numai Theo – este cea care poate vedea toată magia neagră și blestemele străvechi care încă se agață de artefactele din muzeu. Furișându-se pe la spatele tatălui ei, Theo folosește magia egipteană veche, aproape uitată, pentru a îndepărta blestemele și pentru a-și proteja tatăl și pe restul angajaților muzeului de forțele antice și sinistre care pândesc pe holurile întunecate ale muzeului.
Când mama lui Theo se întoarce de la cele mai recente săpături arheologice cu „Inima Egiptului” – o amuletă legendară aparținând unui mormânt antic – Theo află că aceasta poartă un blestem atât de negru și de josnic încât amenință să distrugă Imperiul Britanic din interior și să declanșeze un război inimaginabil. Theo va trebui să apeleze la tot ceea ce a învățat vreodată pentru a împiedica haosul aflat în creștere să îi distrugă țara – și pe ea însăși.
O carte plină de mister, magie, acțiune și umor.
30,80 lei
44,00 lei
-30%
Theodosia și sceptrul lui Osiris
THEODOSIA THROCKMORTON A DAT DE BUCLUC!
Pe când participă la o recepție dată de unul dintre directorii muzeului la care lucrează părinții ei, ea dă neașteptat peste domnul Tetley de la British Museum – și asta în cele mai neobișnuite circumstanțe! Dacă ne gândim că Theodosia l-a văzut ultima dată într-o confruntare într-un mormânt egiptean antic, reapariția sa nu poate însemna decât un singur lucru: Șerpii Haosului s-au întors.
Încă o dată, Theodosia va trebui să se confrunte cu societăți secrete, blesteme fatale și magie neagră mult prea sinistră pentru a putea fi imaginată, mai ales dacă ar cădea în mâini greșite.
Blocată la fiecare pas, Theodosia va trebui să se bazeze pe propria-i pricepere și viclenie – dar și pe un pic de ajutor primit din cele mai neașteptate locuri – pentru a evita o conspirație malefică în chiar inima Marii Britanii.
30,80 lei
44,00 lei
-30%
Theodosia și Ochii lui Horus
A FI CAPABIL SĂ DETECTEZI MAGIA NEAGRĂ nu înseamnă doar ceai și prăjiturele. Pentru Theodosia Throckmorton asta poate fi o treabă extrem de complicată.
Când Will Lipiciosul o duce pe Theo la un spectacol de magie al Marelui Awi Bubu, ea simte repede că magicianul este mai mult decât lasă să se vadă, punând în mișcare un lanț de evenimente la care ea nu s-ar fi putut aștepta niciodată.
Între timp, la Muzeul Legendelor și Antichităților, Henry se întoarce acasă pentru sărbătorile de primăvară și descoperă accidental un artefact pe care alchimiștii îl caută de secole. Curând, toți ocultiștii din Londra înveșmântați în pelerine negre încearcă să pună mâna pe el...
Theodosia și Ochii lui Horus este al treilea volum al colecției Theodosia. "Aceasta carte este recomandată oricărui pasionat de istoria egipteană, o carte plină de mister și acțiune. Sfârșitul promite un început încântator pentru următorul volum, lăsând cititorii curioși și dornici de a citi urmatoarea carte.” School Library Journal
30,80 lei
44,00 lei
-50%
Pachet colecția Theodosia
Pachetul Theodosia conține 3 titluri: Theodosia și Șerpii haosului, Theodosia și Sceptrul lui Osiris, Theodosia și Ochii lui Horus.
66,00 lei
132,00 lei