Theodosia

-40%
Theodosia și Șerpii haosului
THEODOSIA THROCKMORTON ESTE SUPEROCUPATĂ LA MUZEUL LEGENDELOR ȘI ANTICHITĂȚILOR DIN LONDRA.
Poate că tatăl ei este Muzeograful Principal, dar Theo – și numai Theo – este cea care poate vedea toată magia neagră și blestemele străvechi care încă se agață de artefactele din muzeu. Furișându-se pe la spatele tatălui ei, Theo folosește magia egipteană veche, aproape uitată, pentru a îndepărta blestemele și pentru a-și proteja tatăl și pe restul angajaților muzeului de forțele antice și sinistre care pândesc pe holurile întunecate ale muzeului.
Când mama lui Theo se întoarce de la cele mai recente săpături arheologice cu „Inima Egiptului” – o amuletă legendară aparținând unui mormânt antic – Theo află că aceasta poartă un blestem atât de negru și de josnic încât amenință să distrugă Imperiul Britanic din interior și să declanșeze un război inimaginabil. Theo va trebui să apeleze la tot ceea ce a învățat vreodată pentru a împiedica haosul aflat în creștere să îi distrugă țara – și pe ea însăși.
O carte plină de mister, magie, acțiune și umor.
26,40 lei
44,00 lei
-40%
Theodosia și sceptrul lui Osiris
THEODOSIA THROCKMORTON A DAT DE BUCLUC!
Pe când participă la o recepție dată de unul dintre directorii muzeului la care lucrează părinții ei, ea dă neașteptat peste domnul Tetley de la British Museum – și asta în cele mai neobișnuite circumstanțe! Dacă ne gândim că Theodosia l-a văzut ultima dată într-o confruntare într-un mormânt egiptean antic, reapariția sa nu poate însemna decât un singur lucru: Șerpii Haosului s-au întors.
Încă o dată, Theodosia va trebui să se confrunte cu societăți secrete, blesteme fatale și magie neagră mult prea sinistră pentru a putea fi imaginată, mai ales dacă ar cădea în mâini greșite.
Blocată la fiecare pas, Theodosia va trebui să se bazeze pe propria-i pricepere și viclenie – dar și pe un pic de ajutor primit din cele mai neașteptate locuri – pentru a evita o conspirație malefică în chiar inima Marii Britanii.
26,40 lei
44,00 lei