Virtuți

-25%
Virtutea chibzuinței
Vorbele și faptele trebuie bine gândite înainte de a fi puse în practică! Dobândind chibzuință, devenim mai înțelepți. Chibzuința este o virtute care se poate cultiva. Această carte frumos ilustrată conține cincisprezece povestioare care subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. Să o exersăm, citindu-le despre ea copiilor noștri!

Virtutea chibzuinței face parte dintr-o colecție de patru titluri care abordează cele patru virtuți: răbdarea, chibzuința, ascultarea și străduința.
13,50 lei
18,00 lei
-25%
Virtutea răbdării
O persoană răbdătoare observă ce este mai bun în fiecare om. Răbdarea este esențială pentru dezvoltarea voinței, străduinței și perseverenței! Răbdarea este o virtute care se poate cultiva. Această carte frumos ilustrată conține cincisprezece povestioare care subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. Să o exersăm, citindu-le despre ea copiilor noștri!
Virtutea răbdării face parte dintr-o colecție de patru titluri care abordează cele patru virtuți: răbdarea, chibzuința, ascultarea și străduința.
13,50 lei
18,00 lei
-25%
Virtutea ascultării
Ai observat vreodată că și corpul tău produce sunete? Te-ai aflat vreodată în mijlocul unei conversații în care toată lumea vrea să aibă dreptate? Știai că orașul, pădurea și noaptea au propria lor muzică? Să asculți înseamnă să respecți, dar înseamna și că prin ascultare poți să înveți de la tine, de la ceilalți și de
la mediul înconjurător. Cincisprezece povestioare cu ilustrații subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. De ce sa nu o exersam?
13,50 lei
18,00 lei
-25%
Virtutea străduinței
Ți-ai imaginat vreodată că temele de la școală se fac singure? Sau că dormitorul tău devine curat și  ordonat prin magie? Sau că ajungi dintr-un loc în altul prin teleportare, fără să mai fie necesar să mergi pe jos? Străduința este necesară în toate aceste trei situații, fie că vorbim despre școală, aprecierea  celorlalți sau despre mediul înconjurător. Cincisprezece povestioare ilustrate subliniază importanța acestei virtuți din punct de vedere moral și social. De ce să nu o exersam?
13,50 lei
18,00 lei
-40%
Pachet Colecția Virtuți
O colecție de 4 titluri care abordează cele patru virtuți:
Virtutea Ascultării
Virtutea Străduinței
Virtutea Chibzuinței
Virtutea Răbdării
43,20 lei
72,00 lei